Μουσικό Διδασκαλείο Μέρωνα 2023

Διαμονή στο Wild Nature Eco Lodge Camp για μαθητές και διδασκάλους

Ρωτήστε για διαθεσιμότητα

Ζήστε το Μουσικό Διδασκαλείο στον Μέρωνα διαφορετικά

Με στόχο και φέτος την συνδρομή στην επιτυχή συνέχιση του «Μουσικού διδασκαλείου Μέρωνα», το Wild Nature Eco Lodge Camp σας προσφέρει την δυνατότητα διαμονής στους χώρους του κατά την διάρκεια των μαθημάτων, από 6 έως 12 Αυγούστου 2023, αναστέλλοντας κατά την ίδια περίοδο τα δικά του προγράμματα.
Η διαμονή σας μπορεί να γίνει σε σκηνές τύπου Lodge, ή κλασικές ευρύχωρες σκηνές εφοδιασμένες με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Φυσικά μπορείτε να έλθετε και με την δική σας σκηνή και τον ατομικό σας εξοπλισμό.

Προτεραιότητα στους μαθητές

Λόγω της μικρής δυναμικότητας του Καμπ, προτεραιότητα δίδεται στους μαθητές και φυσικά στους διδάσκοντες οργανοπαίχτες και δασκάλους χορού. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή στα μαθήματα του Μουσικού Διδασκαλείου και η ελάχιστη διαμονή πέντε νύχτες. Σε περίπτωση κενών θέσεων θα τηρείται λίστα αναμονής για τρίτους που επιθυμούν να διαμείνουν στον Μέρωνα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Οι αιτήσεις για διαθεσιμότητα γίνονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας ενώ η διαμονή προπληρώνεται στο σύνολό της με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Wild Nature.

Επιλογές για την διαμονή σας

Για την διαμονή σας έχετε τρεις διαφορετικές επιλογές:

  • Να ενοικιάσετε ένα Lodge κατάλληλο για έως 3 άτομα, εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό (συμπεριλαμβανομένου σετ κλινοσκεπασμάτων, πετσετών και πρωινού),
  • Να ενοικιάσετε μία άνετη και ευρύχωρη σκηνή κλασικού τύπου, κατάλληλη για έως 2 άτομα, εξοπλισμένη με δύο μονά κρεβάτια (συμπεριλαμβανομένου σετ κλινοσκεπασμάτων, πετσετών και πρωινού),
  • Να στήσετε την δική σας σκηνή σε κάποια από τις προβλεπόμενες θέσεις για κατασκηνωτές, μεριμνώντας για τον ατομικό σας εξοπλισμό διανυκτέρευσης. Σετ κλινοσκεπασμάτων, πετσέτες και πρωινό διατίθενται κατόπιν αιτήματος σας, με επιπλέον χρέωση.
Ρωτήστε για διαθεσιμότητα

Τιμές 2023

  • Οι τιμές που εμφανίζονται παρακάτω είναι ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν την ενοικίαση των σκηνών (Lodge ή κλασικού τύπου), το bedding set (κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και πετσέτες), το πρωινό και τον ΦΠΑ.
  • Στην περίπτωση της χρήσης ιδιωτικής σκηνής, το bedding set δεν περιλαμβάνεται, ενώ το πρωινό είναι προαιρετικό με επιβάρυνση 7,00€
  • Για παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύει έκπτωση 20%.


Ενοικίαση σκηνής
τύπου Lodge

Ελάχιστη διαμονή
5 νύχτες

Από 6 έως 12 Αυγούστου

Μονόκλινο BB 46,00€
Δίκλινο BB 64,00€
Τρίκλινο BB 82,00€

Περιλαμβάνονται bedding set και πρωινό


Ενοικίαση σκηνής
κλασικού τύπου


Ελάχιστη διαμονή
5 νύχτες

Από 6 έως 12 Αυγούστου

Μικρή Σκηνή
2,8m²-3,5m²

1 άτομο 36,00€
2 άτομα 50,00€

Μεγάλη Σκηνή
6,4m²-13,3m²

1 άτομο 40,00€
2 άτομα 56,00€
3 άτομα 72,00€
4 άτομα 88,00€

Περιλαμβάνονται bedding set και πρωινό


Χρήση ιδιωτικής
σκηνής

Ελάχιστη διαμονή
5 νύχτες

Από 6 έως 12 Αυγούστου

Μικρή Σκηνή
έως 3m²

1 άτομο 23,00€
2 άτομα 34,00€

Μεγάλη Σκηνή
άνω των 3m²

1 άτομο 25,00€
2 άτομα 36,00€
3 άτομα 47,00€
4 άτομα 58,00€

Δεν περιλαμβάνονται bedding set και πρωινό (παρέχονται προαιρετικά με σχετική επιβάρυνση)


Extra Υπηρεσίες

Εξωτερική γωνιά – κουζίνα
κατάλληλη για παρασκευή κρύων πιάτων (σαλάτες, sandwiches, κ.τ.λ.), εξοπλισμένη με ψυγείο κοινής χρήσης, και τα απαραίτητα είδη κουζίνας
Τιμή: Δωρεάν

Πλυντήριο
Τιμή: 5,00€
Η τιμή είναι ανά πλύση και περιλαμβάνει σκόνη πλυντηρίου

Μονό bedding set
Τιμή 6,00€.
Περιλαμβάνει δύο μονά σεντόνια, μαξιλάρι, κουβέρτα, μικρή και μεγάλη πετσέτα.

Διπλό bedding set
Τιμή 10,00€.
Περιλαμβάνει δύο διπλά σεντόνια, 2 μαξιλάρια, διπλή κουβέρτα, 2 μικρές και 2 μεγάλες πετσέτες

Πρωινό
Τιμή 7,00€.

Σκηνές τύπου Lodge

Πρόκειται για άνετες σκηνές 17μ², τύπου Lodge, οι οποίες διαθέτουν ηλεκτρικό φωτισμό, ιδιωτική τουαλέτα με ντουζ, ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό καναπέ-κρεβάτι, δύο κομοδίνα και ένα μικρό γωνιακό γραφείο. Παραδίδονται με σετ κλινοσκεπασμάτων που αποτελείται από σεντόνια, μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες, κουβέρτες και πετσέτες.
Υπάρχουν δέκα συνολικά Lodges, χωρητικότητας τριών ατόμων το κάθε ένα.

Μεγάλες σκηνές κλασικού τύπου (Dome ή Tunnel)

Οι σκηνές κλασικού στιλ ποικίλλουν σε μέγεθος από 6,4μ² έως 13,3μ² με ένα ή δύο δωμάτια. Είναι όλες εξαιρετικής ποιότητας (Δανέζικης προέλευσης, μάρκας Outwell), εξοπλισμένες με μονά κρεβάτια κάμπινγκ, κομοδίνο, τραπέζι και παγκάκια εξωτερικού χώρου, ενώ διαθέτουν όλες ηλεκτρικό φωτισμό (12V). Παραδίδονται με σετ κλινοσκεπασμάτων που αποτελείται από σεντόνια, μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες, κουβέρτες και πετσέτες.
Ως προς την υγιεινή, οι ένοικοι των σκηνών αυτών εξυπηρετούνται από κοινόχρηστα μπάνια και τουαλέτες.