Υπαίθριες δραστηριότητες 
σε ολόκληρη την Κρήτη

  Sea kayaking Sea kayaking Sea kayaking


Διαμονή και υπηρεσίες
στο Wild Nature Εco Lodge Camp

 

--Για την διαμονή σας στο camp μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία σειρά από μεγάλες τρίκλινες σκηνές κατασκευασμένες από αδιάβροχο πανί και ξύλο, σε στυλ lodge, η σε μικρότερες αλλά ευρύχωρες κλασικές σκηνές
τύπου tunnel ή dome, των γνωστών εταιρειών Outwell, Robens και Salewa. Φυσικά, η διαμονή σας μπορεί να γίνει και σε δικές σας σκηνές.

Ανέσεις
 

--Οι μεγάλες σκηνές τύπου lodge έχουν συνολικό εμβαδόν 17m², διαθέτουν ιδιαίτερο WC & ντους, ηλεκτρικό φωτισμό, και είναι εξοπλισμένες με ένα διπλό κρεβάτι, ένα μονό canapé-lit, δύο κομοδίνα, μικρό γραφείο γωνίας, καθίσματα και τραπέζι camping.
--Οι μικρότερες σκηνές κλασικού τύπου έχουν εμβαδόν 2,8μ²- 13,3μ², είναι ενός ή δύο χώρων, και διαθέτουν μονά κρεβάτια. Για την εξυπηρέτησή τους τα WC και ντους είναι κοινά, σε κεντρικό κτίσμα του camp. Όλες οι σκηνές διαθέτουν φωτισμό 12V και είναι τοποθετημένες πάνω σε ξύλινες βάσεις για μόνωση από το έδαφος και την υγρασία. Στον βασικό τους εξοπλισμό περιλαμβάνουν κομοδίνα, καθίσματα καθώς και τραπέζια camping.
--Μαξιλάρια, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες και άλλα είδη εξοπλισμού, παρέχονται με σχετική επιβάρυνση.

Χαρακτηριστικά και υποδομές
 

--Με δυναμικότητα 72 ατόμων, το Wild Nature Eco-Camp, εκτείνεται σε 27 στρέμματα δασοσκεπούς πλαγιάς, 1 μόλις χιλιόμετρο νοτιοδυτικά του Μέρωνα και σε υψόμετρο 650μ. Ολόκληρο το camp καλύπτεται από αιωνόβιες βελανιδιές, σκιερά πλατάνια, πρίνους και αγριελιές.
--Στο κέντρο του κτήματος δεσπόζει το εξωκλήσι του Αγ. Νικολάου (16ος αι.) με υπέροχες τοιχογραφίες, ενώ από κοντινή πετρόχτιστη κρήνη αναβλύζει αδιάκοπα πόσιμο νερό.
--Οι υποδομές του camp περιλαμβάνουν γραφείο διεύθυνσης, αίθουσα υποδοχής, κουζίνα, καφετέρια με σαλόνι, πλυντήριο, κοινά λουτρά και τουαλέτες, μονάδα βιολογικού καθαρισμού, εκτεταμένο σύστημα πυρόσβεσης, ιδιαίτερο κτίσμα πρώτων βοηθειών, διαμορφωμένα καθιστικά σε σκιερά μέρη, καθώς και μεγάλους ανοικτούς χώρους για εκδηλώσεις και υπαίθριες δραστηριότητες.

Διαατροφή
 

--Η διατροφή για τους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Wild Nature γίνεται με ιδιαίτερη μέριμνα, συνδυάζοντας πολλές από τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η περιοχή Αμαρίου. Κάθε πρόταση βασίζεται στα καλλίτερα και αυθεντικότερα προϊόντα της κρητικής διατροφής, ενώ η ποικιλία των γεύσεων είναι το ίδιο μεγάλη όσο και ο πλούτος της τοπικής κουζίνας.
--Το πρωινό σερβίρεται στην πρωινή δροσιά του camp κάτω από τις βελανιδιές και τα πλατάνια, ενώ το γεύμα στις εκδρομές λαμβάνεται με την μορφή πικνίκ στη φύση. Η ποικιλία και η αυθεντικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Το ίδιο ισχύει και για το δείπνο το οποίο σας προτείνεται είται στο camp είτε σε εξαιρετικές ταβέρνες των γύρω χωριών, συντροφιά με τον τοπικό πληθυσμό και τα έθιμά του.

Λειτουργία
 

--Το camp λειτουργεί ως κάμπινγκ B’ τάξης (σήμα ΕΟΤ 1344-14-0017) από τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου.
--Οι εκδρομές που σας προτείνονται από το Wild Nature Eco Lodge Camp στις γύρω περιοχές, οργανώνονται από το εξειδικευμένο στον οικοτουρισμό Τουριστικό Γραφείο “Wild Nature” (σήμα EOT License No 10-39-E-70000-100-700).
  Camping in Crete with Wild Nature

 
 
 

Μορφολογία
της Κρήτης


Ιστορία
της ΚρήτηςΦύση
της ΚρήτηςΒουνά
και ΟροπέδιαΦαράγγια
και Σπήλαια

Ακτογραμμή
της Κρήτης


Mountain biking in Crete with Wild Nature Sea kayaking Sea kayaaking in Crete with Wild Nature Mountain biking in Crete with Wild Nature Team building activities in Crete with Wild Nature