Sea kayaking Sea kayaking Sea kayaking

Μορφολογία
της ΚρήτηςΙστορία
της Κρήτης
Φύση
της Κρήτης
Βουνά
και Οροπέδια
Φαράγγια
και Σπήλαια
Ακτογραμμή
της Κρήτης

Ομαδικές δραστηριότητες για incentive groups & groups συνεδρίων
Απεθύνονται αποκλειστικά σε οργανωμένες ομάδες από Τουριστικά Γραφεία, Tour Operators και Εταιρείες

--Οι ομαδικές δραστηριότητες της κατηγορίας αυτής προτείνονται ως μια σειρά από σύνθετα προγράμματα δράσης, ειδικά προσαρμοσμένα σε απαιτήσεις incentive groups ή ομάδες οργανωμένων συνεδρίων και σεμιναρίων που διαμένουν σε ξενοδοχεία της Κρήτης.
--
Το μέγεθος των groups μπορεί να ποικίλει από 20 έως 600 άτομα, ανάλογα με τις προβλεπόμενες δραστηριότητες. Για τα προγράμματα με jeeps οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 120 άτομα ενώ για εκείνα με ποδήλατα η μέγιστη συμμετοχή φθάνει τα 80 άτομα.

--Οργάνωση

--Η υλοποίησή των ομαδικών δραστηριοτήτων γίνεται κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο, σε συνάρτηση με τον καιρό και τις ιδιαιτερότητες του επιλεγμένου προγράμματος.
--Οι υπηρεσίες του Wild Nature μπορεί να είναι συνολικές (πλήρης οργάνωση του συνεδρίου και των events), ή περιορισμένες μονάχα στην ψυχαγωγική και αθλητική πλευρά της διαμονής, στο εσωτερικό του ξενοδοχείου (κήπους, παραλία, κτλ.) ή στην φύση του νησιού.


--Διάρκεια

--Η διάρκεια των ομαδικών δραστηριοτήτων είναι συνήθως μισής ή ολόκληρης ημέρας. Ενίοτε επεκτείνεται και σε διάστημα δύο ημερών υπό την μορφή "ορεινών διασχίσεων με οχήματα 4Χ4", ειδικά προσαρμοσμένων στον χρόνο διαμονής και την φυσική κατάσταση των μελών του group. Στην περίπτωση αυτή η διανυκτέρευση πραγματοποιείται σε σκηνές, ορεινά καταλύματα, ή σε Lodges στο Wild Nature Eco Lodge Camp.


--Πλαισίωση και μέσα υλοποίησης

--Όλες οι δραστηριότητες πλαισιώνονται από μία έμπειρη ομάδα συνοδών του Wild Nature, ενώ καθοριστική είναι συνήθως και η συνεργασία μας με την animation team των μεγάλων ξενοδοχείων. '--Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός διατίθεται από το γραφείο μας, ενώ η υποστήριξη με μέσα μεταφοράς (jeeps και λεωφορεία), βασίζεται σε συνεργασία μας με επιλεγμένες επιχειρήσεις του αντίστοιχου είδους στην Κρήτη.


--Βαθμός δυσκολίας

--
Ο βαθμός δυσκολίας των προγραμμάτων ποικίλει από "εύκολο" έως "μέτριο". Σε γενικές γραμμές η συμμετοχή σε αυτού του είδους τις δραστηριότητες απαιτεί αγάπη για την προσπάθεια και την δράση στη φύση, αλλά προπαντός καλή φυσική κατάσταση.
--Παρά το ότι όλες ανεξαιρέτως οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στα προτεινόμενα προγράμματα είναι προσαρμοσμένες στις δυνατότητες και τις λογικές απαιτήσεις των ενδιαφερομένων, εντούτοις η συμμετοχή σε αυτές προϋποθέτει καλή υγεία, ανυπαρξία καρδιακών νοσημάτων, πονοκεφάλων, αλλεργιών, άσθματος, ιλίγγου, κτλ.

 --Τιμές

--Δεν υπάρχουν καθορισμένες τιμές για τα προγράμματα αυτής της κατηγορίας αφού οι δραστηριότητες σχεδιάζονται και οργανώνονται στα μέτρα και τις ιδιαιτερότητες κάθε group. Καθοριστικής σημασίας στον υπολογισμό της τιμής είναι το μέγεθος του group, ο αριθμός των συνοδών που θα πλαισιώσουν τις δραστηριότητες, το είδος των δράσεων και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν.

1. "Team Building Activities" εντός ξενοδοχείων

--Πρόκειται για ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες εντός των χώρων ξενοδοχείων, κατάλληλων για να φιλοξενήσουν παρόμοιες δραστηριότητες, στο διάστημα μισής ή ολόκληρης ημέρας (Μίνι Ολυμπιάδα, κυνήγι θησαυρού, ομαδικά παιχνίδια στην παραλία, κτλ).

Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature

2. "Team Building Activities"στο Eco-Camp Wild Nature

--Σειρά από ομαδικές υπαίθριες δραστηριότητες στην οικοτουριστική κατασκήνωση του Wild Nature στο Μέρωνα και στην γύρω περιοχή, ημερήσιας διάρκειας. Συνήθως περιλαμβάνουν κυνήγι θησαυρού με σύνθετο χαρακτήρα δράσης (προϋποθέτει αθλητικές και πνευματικές ικανότητες εκ μέρους των συμμετεχόντων), ή παιχνίδια περιπέτειας στη φύση που απαιτούν πεζοπορία, ποδηλασία, σπηλαιολογία, αναρρίχηση, κ.α.

Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature

3. Rally 4X4

--Εξορμήσεις με τετραθέσια οχήματα 4X4 υπό την μορφή Rally, ολοήμερης διάρκειας. Η περιήγηση των πληρωμάτων πραγματοποιείται ελεύθερα - χωρίς συνοδούς - σε συγκεκριμένη διαδρομή, με την βοήθεια λεπτομερών road books, χαρτογραφημάτων και πληροφοριών. Ο τύπος αυτών των εξορμήσεων συμπληρώνεται συνήθως με παιχνίδια στη φύση, όπως η τοξοβολία, η επίσκεψη σπηλαίων, η κολύμβηση, κ.α.

Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature

4. Κυνήγι θησαυρού στη φύση

--Καταπληκτική πρόταση γνωριμίας με την φύση και τον πολιτισμό της Κρήτης μέσα από ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού. Με τα πόδια, με ποδήλατα, ή με οχήματα 4Χ4 οι ομάδες εξορμούν στη φύση για την εξεύρεση στοιχείων και πληροφοριών που θα τους επιτρέψουν να φθάσουν στην ανακάλυψη του κρυμμένου θησαυρού. Βασισμένο σε ένα σενάριο εμπνευσμένο από την Ελληνική μυθολογία, το παιχνίδι πραγματοποιείται με τη χρήση λεπτομερών road books, χαρτογραφημάτων και πληροφοριών.
--Συνήθως η άντληση χρήσιμων πληροφοριών απαιτεί την συμμετοχή των εκδρομέων σε αθλητικές και πνευματικές δράσεις (κατασκευή σχεδιών, αναζητήσεις με δεμένα μάτια, έρευνα σε σπήλαια, συμπλήρωση ενός παζλ, απαντήσεις σε ενδιαφέροντα ερωτηματολόγια, κτλ).

Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature

5. Διήμερη εξερεύνηση με οχήματα 4Χ4 και διαμονή στη φύση

--Μοναδική εμπειρία εξερεύνησης με οχήματα 4Χ4 των δυτικών παρυφών του Ψηλορείτη (δασωμένες, άγριες και ελάχιστα γνωστές), της εύφορης και καταπράσινης κοιλάδας Αμαρίου και των υπέροχων νοτίων παραλίων του νομού Ρεθύμνης.
--Στο διάστημα των δύο ημερών που διαρκεί η αποστολή αυτή, σας δίδεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε ελάχιστα γνωστές περιοχές της Κρήτης, να περπατήσετε σε δυσπρόσιτα φαράγγια, να επισκεφθείτε εντυπωσιακά σπήλαια και να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά των νοτίων παραλίων.
--Η διαμονή προσφέρεται στο Eco-Camp Wild Nature στο Μέρωνα.

West slopes of Mt Psiloritis
South coast of Rethymnon
Kato Poros valley

6. Εκδρομές θεματικού ενδιαφέροντος

--Πρόκειται για θεματικές εκδρομές και πολιτιστικές δραστηριότητες, εκτός ξενοδοχείου, διάρκειας μισής ή ολόκληρης ημέρας που έχουν σαν στόχο την μύηση των επισκεπτών στην αυθεντική ζωή της κρητικής υπαίθρου. Περιλαμβάνουν συνήθως επισκέψεις εθνολογικών και λαογραφικών μουσείων, καλλιτεχνικών εκθέσεων και events, συμμετοχή σε γεωργικές ασχολίες, μελέτη της χλωρίδας του νησιού, μαθήματα μαγειρικής, οργάνωση galas και γευμάτων στη φύση με την μορφή πικνίκ, θαλασσινές εκδρομές για ψάρεμα, κτλ.

Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature
Team building activities in Crete with Wild Nature

 
 

© Copyright Wild Nature - All Rights Reserved

Αρχική σελίδα | Προφίλ | Υπηρεσίες |Επικοινωνία | Πεζοπορία | Θαλάσσιο Kayaking | Ποδηλασία | Εταιρικές Διοργανώσεις
Wild Nature Eco Lodge Camp | Διαμονή | Δραστηριότητες στο Camp| Περιοχή Αμαρίου


Mountain biking in Crete with Wild Nature Sea kayaking Sea kayaaking in Crete with Wild Nature Mountain biking in Crete with Wild Nature Team building activities in Crete with Wild Nature