Ζήστε την ομορφιά της ορεινής φύσης του Αμαρίου, με διαμονή
στο Wild Nature Eco-Lodge Camp, μοναδικό στην Κρήτη!

Wild Nature Eco Lodge Camp
Αρ. Σήμ. EOT 1344-14-0017

.Εξερευνήστε την Κρητική φύση συντροφιά με τους
έμπειρους συνοδούς του Wild Nature

  Sea kayaking Sea kayaking Sea kayakingWild Nature Τουριστικό Γραφείο e-services
Αρ. Σήμ. ΕΟΤ 10-39-E-70000-100-700Υπηρεσίες του Wild Nature στον τομέα του
οικοτουρισμού
και των υπαιθρίων δραστηριοτήτων

--Οι προτάσεις του Wild Nature για το 2021 καλύπτουν διάφορα πεδία ήπιων μορφών τουρισμού και διακρίνονται σε:
--1. προγράμματα εκδρομών στην ορεινή φύση της επαρχίας Αμαρίου και τα νότια παράλια του νομού Ρεθύμνης, με βάση την κατασκήνωση του Wild Nature στον Μέρωνα Αμαρίου, απέναντι στον Ψηλορείτη.
--2. μία σειρά από μονοήμερες ή πολυήμερες υπαίθριες δραστηριότητες σε ολόκληρη την Κρήτη, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, θαλάσσιο kayaking και εταιρικές διοργα-νώσεις για incentive groups εντός ή εκτός ξενοδοχείων.

--Οργάνωση και πλαισίωση

-Μεταφορά: με mini-bus 12 ή 16 θέσεων και οχήματα 4Χ4 για κάποιες διαδρομές στην ορεινή φύση
-Συνοδοί: Ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας και το μέγεθος του group, σε κάθε πρόγραμμα την ευθύνη συνοδείας έχουν 1-2 έμπειροι Έλληνες ξενόγλωσσοι συνοδοί, εξαιρετικοί γνώστες της κρητικής φύσης και του πολιτισμού του νησιού. --Στα ομαδικά παιχνίδια ο αριθμός των συνοδών αυξάνεται ανάλογα με το μέγεθος του group.
-Διαμονή: στο Eco Lodge Wild Nature, σε ξενοδοχεία B και Γ κατηγορίας, ξενώνες ή αγροτουριστικά καταλύματα και σε σκηνές (προγράμματα ορεινής πεζοπορίας).
-Διατροφή: Περιλαμβάνεται σε όλες τις δραστηριότητες και αποτελείται από πρωινό, μεσημεριανό γεύμα υπό την μορφήν πικνίκ, και δείπνο σε ταβέρνες.
-Συλλογικός εξοπλισμός: Το Wild Nature διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων trekking, ποδηλασίας κα θαλάσσιου kayak. Έτσι, σας διαθέτουμε εξαιρετικής ποιότητας ποδήλατα “trekking” και “mountain bikes” (Ελληνικής προέλευσης, μάρκας Ideal) κατάλληλα για κάθε τύπο ποδηλάτη, διθέσια σκληρά sit-on-top kayaks (Ιταλικής προέλευσης, μάρκας Nova) για αρχάριους κωπηλάτες, και διθέσια πτυσσόμενα kayaks με πηδάλιο (Γαλλικής προέλευσης, μάρκας Nautiraid – Expedition) για έμπειρους κωπηλάτες, καθώς επίσης και σκηνές 1-2 ατόμων διαφόρων τύπων (igloo, tunnel, και καναδέζικου τύπου), στρωματάκια ύπνου, εξοπλισμό υπαίθριας κουζίνας, κτλ.
-Προσωπικός εξοπλισμός: Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί τους μονάχα τον προσωπικό τους εξοπλισμό (ένα ζεύγος μπότες trekking, ένα μικρό σακίδιο πλάτης για τις καθημερινές πεζοπορίες, ένα παγούρι, κτλ) όπως περιγράφεται αναλυτικά στην ιδιαίτερη λίστα που συνοδεύει κάθε πρόγραμμα.
-Υποστήριξη: Ένα βοηθητικό όχημα είναι συνεχώς στη διάθεση της ομάδας και εξασφαλίζει την μεταφορά των αποσκευών, του εξοπλισμού και των τροφίμων.
-Προϋποθέσεις συμμετοχής: Όλα τα προγράμματα του Wild Nature απευθύνονται σε άτομα με πολύ καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Για τα προγράμματα ορεινής πεζοπορίας, ποδηλασίας και θαλάσσιου kayaking (πλην των εκδρομών για αρχάριους) απαιτείται σχετική εμπειρία.
-Αριθμός συμμετεχόντων: Πεζοπορία και ποδηλασία ελάχιστος 8, μέγιστος 16 άτομα. Θαλάσσιο kayaking ελάχιστος 6, μέγιστος 12 άτομα. Στα ομαδικά παιχνίδια ο αριθμός συμμετεχόντων ποικίλει συνήθως από 20 έως 300 άτομα.. 
 

Μορφολογία
της Κρήτης


Ιστορία
της ΚρήτηςΦύση
της ΚρήτηςΒουνά
και ΟροπέδιαΦαράγγια
και Σπήλαια

Ακτογραμμή
της Κρήτης


Trekking in Crete with Wild Nature Sea kayaking Mountain biking in Crete with Wild Nature click for details